Skip links

Andrijevica i Vasojevići zavređuju veći obim razvojnih ulaganja

Kao stranka u nastajanju, koja u fokusu svog političkog djelovanja ima društvenu stabilnost, evropske vrijednosti i ekonomski prosperitet, u narednom periodu davaćemo puni doprinos valorazaciji značajnih razvojnih potencijala andrijevičke opštine i sjevera u cjelini. Poučeni lošim iskustvima iz prethodnih nekoliko godina, novu političku priliku iskoristićemo za veći obim razvojnih ulaganja i stvaranje uslova za bolji život svakog građanina.

Znamo da građani Andrijevice danas očekuju okončanje i stavljanje u funkciju poljoprivredno-industrijskog pogona “Kuća voća”, započetog prije više od 6 godina u mandatu 41. Vlade; takođe i uređenje Eko katuna “Štavna” koji je zapušten usljed nebrige nadležnih; kao i zaustavljenje prekomjernog zapošljavanja u lokalnim organima i preduzećima jer je paralelno izostalo obezbjeđivanje stručnog kadra koji treba da osigura realizaciju projekata i razvoj Opštine.

Opštinski praznik je prilika i da se podsjetimo na tradiciju Andrijevice i Vasojevića koji su od pamtivijeka slobodu i dostojanstvo cijenili koliko i život. Oslonjeni na snažan ljudski potencijal po kojem je prepoznata limska dolina, građani Andrijevice su neizostavni akteri u izgradnji prosperitetne Crne Gore.

U to ime, još jednom čestitam Dan opštine.